News‎ > ‎

Are you our new colleague?

posted Jan 2, 2017, 2:01 AM by Martin Dijkstra   [ updated Jan 11, 2017, 8:01 AM ]

Smygstarta på drömjobbet redan under utbildningen!


Autolabel - Simplicity through technology

Autolabel hjälper företag att effektivisera produktionen genom användarvänlig teknik av hög kvalitet. Företaget levererar världsledande patenterade produkter för industriell märkning, både inom Sverige och för export, och är utsett till Gasell-företag 2016. Våra kunder är företag med högt ställda kvalitetskrav. Som arbetsgivare erbjuder vi en stimulerande arbetsplats med Sveriges absoluta spetskompetens inom industriell märkning.

VI SÖKER PRODUKTIONSTEKNIKER MED KUNDFOKUS!

Vi söker dig som uppskattar mötet med människor lika mycket som att få arbeta med din passion - teknik. Du trivs i en miljö med högt tempo, hög utvecklingstakt och en vardag som kan vara både strukturerad och oförutsägbar. Du måste ha förmåga till helhetssyn, det vill säga att självständigt göra prioriteringar mellan kortsiktigt och långsiktigt arbete. Du har en hög arbetskapacitet och behåller lugnet i stressande situationer. Du har någon typ eftergymnasial teknisk utbildning, sannolikt högskoleingenjör eller motsvarande. Om du har en teknisk gymnasial utbildning har du kompletterat dina kunskaper via arbete eller annan erfarenhet. Om du är i slutet av studierna finns möjlighet att göra exjobb hos oss eller jobba deltid fram till examen. 

Ett dokumenterat stort teknikintresse, hög teknisk praktisk kompetens samt god datorvana är absoluta krav. Då vi har många internationella distributörer är ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska meriterande.

Vi värdesätter alla medarbetares delaktighet och förmåga att arbeta tillsammans, både inom bolaget och med våra kunder. Prestigelöshet, öppenhet och flexibilitet är därför viktiga ledord för oss. Det är mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och gillar att skapa och vårda relationer. 

ARBETSUPPGIFTER

Ditt fokus kommer att vara på produktionen där du och dina kollegor har ett tätt samarbete. Du kommer även att arbeta nära övriga delar i organisationen såsom marknad och konstruktion. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara: 

  • Montering, sluttestning, kvalitetssäkring, packning och beställning av frakt.
  • Delta i planering och genomförande av inköp. 
  • Skapa rutiner, dokumentera produktionsflöde och lagerstruktur. 
  • Resor förekommer i begränsad omfattning, både inom Sverige och utomlands. Det kan handla om service, utbildning eller mässor. Eller något annat, vi får nya utmaningar varje dag!

VI ERBJUDER

På Autolabel kan du utveckla din kompetens i ett växande företag och vi ser gärna att du stannar hos oss många år. Vi har högt i tak och sätter stort värde på varje enskild medarbetare. För rätt person finns stora möjligheter att vara med och påverka. 

Tillsättning: Så snart som möjligt. 

Ansökan sker till hr@autolabel.se. Bifoga CV och personligt brev i ett enda dokument märkt med ditt namn. Rubricera mailet: ”Produktionstekniker med kundfokus”.

Sista ansökningsdag: 20 januari. Urvalet sker löpande och tillsättningen kan ske innan sista ansökningsdag. Du bör därför vara snabb med din ansökan.